De beste e-mailprovider voor beginnend ondernemers

De beste e-mailprovider voor beginnend ondernemers

Heb jij recent een eigen bedrijf gestart, of ben je begonnen als ZZP’er? Dan moet je natuurlijk een e-mailadres hebben voor je werk. Hiervoor heb je verschillende opties. Je kunt een account aanmaken op Gmail, Outlook of bij Yahoo. Je kunt meestal ook een mailadres krijgen van je provider. Wat is de beste keuze? Volgens ons is Outlook de beste keuze voor ondernemers. In dit artikel leggen we uit waarom.

Voordelen van Outlook

Outlook heeft een erg fijne lay-out. Alles is in een oogopslag duidelijk. De verschillende opties en mailboxen kun je gemakkelijk vinden, waardoor je niet snel berichten kwijtraakt. Je kunt contacten gemakkelijk toevoegen en overzetten. De app van Outlook is ook erg makkelijk en handig te gebruiken, waardoor je onderweg ook altijd bereikbaar bent. Je gegevens en bestanden zijn makkelijk uit te wisselen van computer of laptop naar mobiel. Hiervoor kun je ook OneDrive gebruiken, wat volledig is geïntegreerd met andere Microsoft apps, dus ook Outlook. Bij je Outlook heb je ook nog andere handige opties, zoals een kalender om een planning te maken.

Outlook tijdens je werk

Voor werk is Outlook ideaal. Het beste is om een pakket te kopen, waarmee je jouw eigen e-mailadres krijgt in plaats van een standaard ‘@outlook’ adres. ‘Outlook’ kun je dan vervangen voor je bedrijfsnaam. Dit ziet er een stuk professioneler uit natuurlijk. Je kunt ook een eigen handtekening toevoegen aan je e-mails. Deze wordt dat automatisch onder alle mails geplaatst die je verstuurd. Hiermee bespaar je veel tijd en je mails zijn er erg strak uit. Je kunt in de handtekening ook de voorwaarden zetten, de website van je site met een logo, contactgegevens of andere handige informatie.

Wat ook erg handig is voor op kantoor, is dat je met Outlook gemakkelijk de Office-apps kunt gebruiken. Excel, Word, PowerPoint en andere Office apps werken perfect samen met de Outlook app. Je kunt bestanden hiervan gemakkelijk openen, aanpassen en versturen. Dit maakt je werk een stuk makkelijker en effectiever.

Voor ondernemers is Outlook dus veruit de beste optie als het gaan om e-mailproviders. Het werkt erg fijn en snel. Maak ook een account aan op Outlook en maak jouw eigen persoonlijke e-mailadres aan.