De voordelen van een prepaid creditcard

De voordelen van een prepaid creditcard

Wil je graag controle houden over je uitgaven? Ga je regelmatig naar het buitenland en kom je vaak op plekken waar je alleen met een creditcard kunt betalen? Is het voor jou niet mogelijk om een creditcard aan te vragen? Kies in al deze gevallen voor een prepaid creditcard! De ideale manier om altijd grip te houden op je uitgaven, waarbij je bovendien altijd de zekerheid hebt dat je overal in de wereld kunt betalen. Iets voor jou?

Nooit meer uitgeven dan je hebt

Het is soms gemakkelijk als je niet om geld hoeft te denken. Je bent op een vliegveld in het buitenland en je ziet een mooi horloge; even je creditcard er doorheen en hij is voor jou. Bij het volgende vliegveld zie je een leuke broek en besluit je die ook te kopen. Voor je het weet heb je veel meer gekocht dan je eigenlijk van plan was! Het gevolg: spijt en snel ervoor zorgen dat je weer genoeg geld op je rekening hebt staan. Je kunt dit voorkomen met een prepaid creditcard. Hiermee kun je namelijk simpelweg niet meer uitgeven dan dat je erop hebt staan. Vergelijk het maar met een beltegoedkaart; op is op. Ideaal als je het soms lastig vind je om jezelf te beheersen, hiermee geef je nooit meer uit dan erop je kaart is gestort. Werk je met budgetten als het gaat om je jaarlijkse uitgaven? Reserveer je ook altijd een bedrag voor uitgaven tijdens je vakanties of buitenlandse werkbezoeken? Dan is dit de ideale manier om zeker te weten dat je jouw budgetbedrag nooit meer zult overschrijden. Ideaal toch?

Overal kunnen betalen

Ene prepaid creditcard, ofwel debetcard, is erg handig als je veel in het buitenland bent. Een auto huren? Vaak kan er alleen betaald worden met een creditcard. Hotelovernachting reserveren? In grote hotels in het buitenland is het vaak alleen mogelijk om te betalen met een creditcard. Een prepaid creditcard is hiervoor de ideale oplossing als je op deze plekken wilt kunnen betalen, maar ook graag grip houdt op je uitgaven. Ook als het voor jou niet mogelijk is om een reguliere creditcard aan te aanvragen, is een prepaid creditcard de perfecte oplossing. In het laatste geval zou dit kunnen voorkomen, als je bijvoorbeeld een BKR-registratie hebt, dan wordt het lastig om een reguliere creditcard aan te vragen.