Hoe lang is het van Zakynthos naar Corfu

Hoe lang is het van Zakynthos naar Corfu

Wie weet maak je er een dagje van in een van beide steden. Of maak je er een dubbele vakantie van en ga je van Zakynthos naar Corfu of vice versa. Wat de reden ook mag zijn in beide steden kun je je prima vermaken. Makkelijk is wel dat je de reistijd en afstand weet en hoe je er het snelst kan komen. Dat scheelt je onnodig reizen en maakt je vakantie of dagje uit net wat beter.

De snelste routes naar Zakynthos en Corfu

Mocht snelheid van belang zijn dan zijn er uiteraard een aantal opties die je kunt overwegen om van Zakynthos naar Corfu te komen en vice versa. De snelste route is met het vliegtuig. Met die manier van reizen overbrug je de reis in een kleine 2 uur en 10 minuten. De andere optie is met de auto dan komt je reistijd uit op 4 uur en 30 minuten. Mocht je in Zakynthos op vakantie gaan of er een dagje uit van maken bekijk dan alvast het een en ander aan info op Zakhyntos.nl. Zo ga je goed voorbereid op reis en kun je je alvast oriënteren wat je plannen daar zijn bij aankomst. Wel zo belangrijk als je graag wat wilt zien van Zakynthos.

De toeristische routes naar Zakynthos en Korfoe

Als je toch lekker op vakantie bent en je hebt de tijd geniet dan van de omgeving en sfeer die Griekenland te bieden heeft. Wat daar zeker aan bij kan dragen is een reis met de ferry. Er zijn diverse vaarroutes die de ferry vaart van Zakynthos naar Corfu en vice versa. Op die manier geniet je optimaal van alles wat de mooie eilanden in de omgeving te bieden hebben. Je reistijd komt wel op een goede 13 uur met de snelste route, mar daar tegenover staat dat je wel een schitterende beleving hebt. Mocht je naar Corfu varen kun je tijdens je reis alvast de nodige info opdoen op Corfu.nl. Zo kun je alvast bedenken wat je allemaal wilt zien van dit schitterende eiland genaamd Corfu. Ook kun je hier terecht voor uitgebreide informatie over hotels en meer.