Voorkom schade aan je smartphone

Voorkom schade aan je smartphone

Is je smartphone je dierbaar? Is je mobiel belangrijk voor je, omdat je ermee communiceert met vrienden, je favoriete apps erop staan en je er bankzaken mee doet? Misschien doe je er nog wel veel meer mee, bijvoorbeeld foto’s en filmpjes maken en informatie inwinnen voor school of werk. Schade aan jouw dierbare telefoon is dan ook iets waar je echt niet op zit te wachten. Toch kun je zomaar schade oplopen, denk hierbij aan een klein steentje op je schermpje of je mobiel die per ongeluk een keer uit je broekzak glijdt en op een stenen vloer belandt. Je kunt schade aan je smartphone op een paar simpele manieren voorkomen. Bijvoorbeeld met de screenprotector iPhone 12 of met een hoesje met koord om je mobiel te beschermen. Ideaal toch?

Bescherm je scherm

Heb je een iPhone12? Zorg er dan voor dat je deze voorziet van een screenprotector. Je display kan hierdoor niet beschadigd raken. Een iPhone 12 is een prachtig apparaat waar je veel geld voor hebt uitgegeven, daar mag natuurlijk niets mee gebeuren. Een barstje in je scherm zit er zo in, bijvoorbeeld als je met je smartphone tegen een hoek van een tafel aanstoot. Een screenprotector is feitelijk een dun laagje wat je over je schermpje aanbrengt. Dit dunne laagje fungeert als bescherming van je scherm. Stoot je met je telefoon ergens tegenaan? Het eerste wat wordt geraakt is dit beschermingsplaatje. Met de screenprotector iPhone12 blijft jouw iPhone12 altijd onbeschadigd, kies jij ook voor goede bescherming?

Voorkom schade met hoesje met koord

Ga je vaak naar festivals? Vind je het lekker om daar flink te dansen, zonder dat je hoeft op te letten of je telefoon niet uit je broek glijdt? Ga je vaak naar een drukke stad en ben je bang voor zakkenrollers? Kies voor een hoesje met koord en je beschermt je smartphone tegen schade en diefstal. Het principe is heel eenvoudig; schaf een hoesje met koord aan, stop je mobiel erin, hang deze om je nek en klaar ben je. Een effectieve manier om je mobiele telefoon te beschermen. Een kleine investering die veel oplevert; geen gedoe met schades en bang zijn voor diefstal hoeft ook niet meer. Kies jij ook voor een hoesje met koord?