Een origineel cadeau kiezen, dat doe je zo

Een origineel cadeau kiezen, dat doe je zo

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een speciale gelegenheid, maar vind je het moeilijk om dat zelf uit te zoeken? Dat kunnen we ons wel voorstellen! We hebben echter een handige en leuke website voor je gevonden die het samenstellen van een origineel cadeau veel gemakkelijker maakt: The Wish Label. Hier vind je luxe en/of gepersonaliseerde cadeaus die heel erg mooi zijn.

Zelf een cadeaupakket maken

Aan originele cadeaus is er in de webshop zeker geen gebrek. Je kunt hier terecht voor een breed assortiment (meer dan 200 luxe cadeaus) en verschillende categorieën die voor elke ontvanger geschikt zijn:

·        Lekkere snoep of chocolade. Wat dacht je bijvoorbeeld van een chocoladereep met champagne erin? Dat is nog eens lekker feestelijk! Of winegums met champagne of rosé erin?

·        Handige stationery voor in huis of op kantoor. Een Happiness Journal helpt je bijvoorbeeld om mooie momenten in het leven vast te leggen.

·        Heerlijk geurende kaarsen, zodat je een gezellige sfeer in huis kunt creëren.

Naast bovenstaande categorieën is er natuurlijk nog veel meer te vinden. De webshop kenmerkt zich door producten die een prachtige verpakking hebben en dus in ieder huis al een mooi decoratiestuk zullen zijn. Maar ze zijn niet alleen leuk om naar te kijken. Ook de inhoud is van hoge kwaliteit en zorgt voor een lach op het gezicht van de ontvanger.

Wanneer je jouw keuze hebt gemaakt en het meest geschikte cadeau voor haar hebt geselecteerd, dan is het tijd om jouw bestelling mooi in te laten pakken tot een luxe cadeaupakket. Dat zorgt voor een extra luxe uitstraling en is gelukkig ook helemaal niet duur. Deze optie gaat als volgt in zijn werk:

1.     Je maakt een keuze uit verschillende designs en kleuren van de dozen. De luxe magneetdozen sluiten automatisch en worden voorzien van opvulmateriaal en lint en strik. De kleurrijke en vrolijke verzenddozen zorgen voor een extra verrassing tijdens het aannemen van het pakket door de ontvanger. Deze zijn met name geschikt als je het cadeau rechtstreeks naar de ontvanger laat sturen.

2.     Maar daar stopt de persoonlijke service van The Wish Label nog niet! Je kunt natuurlijk geen cadeaupakket sturen zonder een persoonlijk kaartje met jouw eigen boodschap erop, zodat de ontvanger weet van wie hij dit pakket ontvangt. Je kunt kiezen uit verschillende designs die geschikt zijn voor de gelegenheid waar je een cadeau voor geeft: een verjaardag, zomaar een cadeau, een beterschapscadeau of andere gelegenheden.

3.     Ga je het pakket niet rechtstreeks naar de jarige laten verzenden, maar wil je het liever zelf overhandigen aan de persoon? Dan kun je het pakket natuurlijk ook gewoon thuis laten bezorgen.

Een persoonlijk cadeau is leuker

Een persoonlijk cadeau is veel leuker dan zo’n afgezaagd cadeau dat je voor moederdag, een verjaardag of kerstmis cadeau geeft. Wil je de cadeaus nu nog unieker en persoonlijker maken, dan kun je ook kiezen voor een van de gepersonaliseerde cadeaus. Dat houdt in dat je op dit product een naam of initiaal kan laten zetten, zodat het echt uniek is voor de ontvanger. Dat kan bijvoorbeeld bij sieraden, maar er zijn ook een heleboel leuke kraamcadeaus met naam verkrijgbaar. Is het tijd voor kerstmis, dan is de kerstbal met naam ook een leuke aanrader. Deze kun je dan onder de kerstboom leggen. Je weet dan zeker dat het een grote verrassing is. Welk cadeau ga jij uitkiezen?