Waarom goud steeds populairder wordt?

Waarom goud steeds populairder wordt?

Om de zoveel jaar heb je een trend wat betreft accessoires voor in huis. Dan heb je weer een hele tijd dat zwart/wit/grijs in is en dan weer hele andere kleuren. Nu is dat weer met goud. Veel mensen vinden goudkleurige accessoires helemaal geweldig en dat geld dus ook voor onderzetters.

Onderzetters en andere accessoires

Bepaalde trends wat betreft kleuren die houden wat langer aan. Dat geld ook voor de goudkleurige onderzetters. Ze zijn eigenlijk niet echt weggeweest maar je moet er maar net van houden om ze op je tafel te hebben liggen. Goud geeft een hele sjieke uitstraling. Dit is ook de rede dat het steeds populairder aan het worden is. Op de een of andere manier vinden wij Hollanders het toch leuk om een bepaalde uitstraling naar boven te halen. Goud geeft een luxe en warme uitstraling en daar houden we wel van. Ook is het zo dat het eigenlijk in bijna ieder interieur wel past. Gouden onderzetters die zullen nooit verdwijnen omdat er altijd wel iemand is die het mooi vindt om deze op tafel te hebben.

Echt goud of goudkleurig?

We hebben het hier nu wel over gouden onderzetters maar wil je die op je tafel hebben dan mag je toch wel diep in de buidel tasten. Goudkleurig kan je voor een paar centen al hebben. Heb je er wel eens aan gedacht om oude onderzetters nieuw leven in te blazen door ze simpelweg een andere kleur te maken? Je kunt ze dus ook goudkleurig spuiten. Wil je het helemaal bling bling hebben dan strooi je over de natte verf nog wat glitters en je springt er echt helemaal uit met jouw eigen opgepimpte gouden onderzetters.

Speciale vormen

Je kunt onderzetters laten maken in speciale vormen. Vaak zijn deze dan gemaakt van hout, vilt, leer of kunststof. Zeker de laatste jaren is dat erg in opkomst gekomen om ze te laten maken naar een idee van jezelf. Je kunt dan zelf ook de kleur bepalen of je besteld ze blanco zodat jij ze thuis verder kunt bewerken naar hoe jij ze graag wilt hebben. We hebben je net al verteld dat je bepaalde materialen ook kunt spuiten. Wil je ze nog extra beschermen dan kun je ze na het spuiten nog een laklaag geven zodat de verf er niet snel vanaf gaat. Je kunt ook leuke houders maken om de onderzetters in te zetten of te leggen. Ook deze kan je blanco bestellen om ze daarna helemaal naar eigen wens te maken. Zo heb je ze allemaal bij elkaar als je ze niet gebruikt en staat het ook netjes op tafel. Het geeft ook net wat leuker weg als ze in een houder zitten. Laat er een persoonlijke boodschap op zetten of doe dat zelf en je hebt een cadeautje wat in de smaak zal vallen bij de ontvanger. Je kunt er alle kanten mee op en zo is er voor iedereen wel iets wat in de smaak zal vallen.