Lees deze 4 tips voor je op eerste date gaat

Lees deze 4 tips voor je op eerste date gaat

Je hebt hem ontmoet, de man van je dromen. Of in ieder geval, dat gevoel heb je wel toch? Anders ga je niet op date. Je eerste date is gepland en daar ga je dan. Maar waar moet je op letten bij je eerste date? Gelukkig hebben wij 5 tips voor je opgesomd. Lees snel verder en ontdek hoe jij er straks fantastisch uitziet en een onvergetelijke avond beleeft.

Kies de juiste outfit

Een eerste date verdient natuurlijk die mooiste outfit in je kast. Zorg er voor dat je wordt opvalt. Hierin speelt je kleding een hele belangrijke rol. Je outfit moet jouw persoonlijkheid laten zien. Kies voor een outfit wat mooi is, maar zorg er ook voor dat je bij jezelf blijft. Je wil namelijk niet de tweede date ineens met hele andere kleding op jouw date komen, toch?

Wees voorbereid op ongemakkelijke stiltes

Het kan zijn dat je in het begin van de date wat gespannen bent. Het is niet vreemd om wat zenuwachtig te zijn. Maar dat geldt ook voor je date. Zodra jullie samen zijn, kunnen er wat ongemakkelijke stiltes vallen. Laat je niet van de wijs brengen en probeer gewoon weer een gespreksonderwerp aan te spreken. Als jullie samen praten over iets wat jullie beide interessant vinden, dan vervolgt het gesprek zich vanzelf weer. Mocht nou denken 'deze stiltes worden echt te ongemakkelijk', geef het dan gewoon aan? Vermoedelijk wordt dit op lange termijn dan toch niets. Het is sonde van jullie tijd om de hele avond met tegenzin te blijven zitten toch?

Wees jezelf

Het is waar, je date wil iets leren over wie jij bent. Wees dus vooral jezelf. Probeer geen ander te zijn dan je bent. Dit kan alleen maar ongemakkelijk aflopen, omdat je uiteindelijk toch jezelf zal moeten zijn. Doe wat kleine dingen die jij als leuk ervaart en waarvan je denkt dat jouw date het ook kan waarderen.

Wees nieuwsgierig

De eerste date is de perfecte gelegenheid om meer te weten te komen over je date. Probeer dus vragen te stellen, maar niet alleen over zaken die belangrijk zijn in zijn of haar leven, maar ook algemene vragen zoals wat hij of zij het liefste doet in hun vrije tijd en/of bijvoorbeeld algemene politieke vragen. Hierdoor kan je meer te weten komen over de ander en naar aanleiding hier van een gesprek starten.

Hopelijk heb je wat aan onze tips gehad. Jij als vrouw zoekt man die er leuk uit ziet, zich goed kleed en zichzelf is. Zorg er dus voor dat jij dat ook bent, maar ook laat zien wie je echt bent.