In drie stappen een kantoorruimte of flexplek huren?

In drie stappen een kantoorruimte of flexplek huren?

Goedkope Kantoorruimte maakt het gemakkelijk om een werkplek te huren. Wij bieden drie eenvoudige stappen en hiermee kunt u een; flexplek, antikraak locatie of kantoorruimte huren.

1. Kantoorruimte of flexplek zoeken

Stel; u zoekt kantoorruimte in Amsterdam. U vult de plaats in en vervolgens ziet u alle beschikbare kantoren, kantoorruimtes, flexplekken en antikraak locaties in Amsterdam. Vervolgens kunt u de zoekresultaten eenvoudig verfijnen. Dit kan door een specifiek type kantoor te selecteren of u maakt de straal kleiner. De straal staat standaard op 20 kilometer ingesteld, maar de range ligt tussen de 5 en 50 kilometer.

2. Kantoorruimte of flexplek vinden

Als u door de resultaten heenloopt is de kans groot dat u meerdere geschikte locaties vindt. Daarom kan u eenvoudig een locatie als favoriet maken. Als u op de desbetreffende locatie klikt ziet u meer details over de locatie en ziet u ook direct wie de verhuurder is. Als u alle locaties heeft bekeken kan u naar uw favorieten gaan. Hier ziet u de al eerder geselecteerde kantoorruimtes.

3. Contact opnemen met verhuurder

Eenmaal op de favorietenpagina heeft u een drietal keuzes. De eerste keuze is de aanvraag direct naar alle verhuurders te versturen. De verhuurder neemt dan 24 uur contact met u op. U kan ook meerdere aanvragen in een keer versturen. Het maakt niet uit of er verschillende verhuurders tussen zitten. De tweede mogelijkheid is om via de link van de aanbieder direct naar de site van de verhuurder te gaan. Hier vindt u meer gedetailleerde informatie. Als laatste heeft u de mogelijkheid om, middels het telefoonnummer, rechtsreeks contact op te nemen met de verhuurder.

Over Goedkope Kantoorruimte

Goedkope Kantoorruimte helpt ondernemers sinds 2012 bij het vinden van hun droomkantoor. Inmiddels hebben we duizenden huurders geholpen in hun zoektocht naar kantoorruimte. Wij bieden hierbij kantoorruimte aan van eigenaren, beheerders en makelaars in heel Nederland. Heeft u geschikte kantoorruimte gevonden op de site? Vul dan het contactformulier in en wij zorgen ervoor dat de aanbieder contact opneemt.

Direct contact met verhuurder

Wilt u direct contact met de verhuurder? Dan adviseren wij u het rechtstreekse nummer, van de verhuurder, te bellen. Goedkope Kantoorruimte is 100% onafhankelijk en een begrip in Nederland. Naast kantoorruimte bieden wij kantoren, flexplekken en virtuele kantoren aan. Dus wilt u kantoorruimte huren op flexibele basis of met een vast huurcontract? Wij helpen u graag. Heeft u nog vragen als huurder of bent u verhuurder en wilt u graag uw kantoorruimte snel verhuren? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.