Klein budget, toch een nieuwe look voor je keuken!

Klein budget, toch een nieuwe look voor je keuken!

Als je een klein budget hebt, maar toch je keuken een nieuwe look wilt geven, is dit mogelijk. Er zijn namelijk verschillende manieren om je keuken in een nieuw jasje te steken, zonder dat dit flink in de papieren gaat lopen. Sterker nog; de manieren die wij je hieronder uitleggen zijn niet alleen goedkoop, je hoeft er ook niet je hele keuken voor over hoop te halen. Benieuwd geworden? Lees dan verder!

Nieuwe verlichting

Verlichting wordt altijd onderschat als het gaat om de look and feel van een keuken. Zeker als je hier nog nooit aandacht aan hebt besteed, liggen hier veel kansen. Heb je nu ‘standaardlicht’ waar je verder eigenlijk nog nooit iets aan hebt gedaan? Dan kun je jouw keuken omtoveren tot een sfeerparadijs. Bijvoorbeeld door spotjes aan te schaffen die je kunt dimmen. Hiermee kun je overdag genieten van veel licht als je bijvoorbeeld aan het werk bent, maar kun je deze lichten net zo gemakkelijk weer dimmen als er visite komt. Hiermee tover je jouw keuken om tot een sfeerparadijs, door alleen maar het licht te dimmen. Nieuwe verlichting is niet duur, maar levert wel meteen resultaat op!

Wrappen van je keukenkastjes

Weleens gehoord van wrappen? Hierbij breng je plakfolie aan op je keukenkastjes, maar dit kan bijvoorbeeld ook aangebracht worden op je ladefronten. Welk plakfolie erop aangebracht wordt, bepaal je helemaal zelf. Zin in een paarse keuken? Een gele keuken? Of liever een opvallend lichtgroene keuken? Hou je ervan om bepaalde stijl aan te brengen? Dank aan bijvoorbeeld een landelijke stijl, waarbij je voor een houtlook kiest. Marmer is erg mooi, als je van luxe houdt. Je leest het; wrappen van je keuken is een handige manier om snel en goedkoop resultaat te boeken. Er hoeft niets uitgebroken te worden, er wordt geen lawaai gemaakt en het is zo klaar. Keuken laten wrappen? Online kun je hier alles over vinden en heb je dit zo geregeld. Heerlijk toch?

Shop goedkope accessoires

Weleens een rondje gelopen in een kringloop? Viel het jou ook zo op dat vooral accessoires hier veel voor handen zijn en ook nog eens heel goedkoop? Denk aan vazen, beeldjes en fotolijstjes. Voor dertig Euro heb jij hier een hele winkelmand vol nieuwe accessoires voor in je keuken. Hiermee geef je jouw keuken in een ochtendje een nieuwe look, bovendien levert het ook weer veel gespreksonderwerpen op tijdens een etentje of borrel met vrienden. Dat wordt genieten!