Professionele laadpaal aanschaffen?

Professionele laadpaal aanschaffen?

Wil je gaan voor een elektrisch wagenpark en wil je hiervoor een laadpaal plaatsen op kantoor? Dat is een verstandige keuze; hiermee draag je niet alleen je steentje bij aan een beter milieu; ook medewerkers en relaties zullen je hiervoor dankbaar zijn. Weet je waar je op moet letten als je een laadpaal voor kantoor aan gaat schaffen? Dat kun je hieronder precies lezen!

Plek van de laadpaal

Hoe groot is je parkeerterrein? Hoeveel mensen rijden er nu elektrisch bij je bedrijf? Hoeveel worden dit er de komende jaren? Hoeveel klanten gaan (naar schatting) gebruik maken van deze faciliteit? Dit zijn vragen die bepalend zijn voor de hoeveelheid laadpalen die je nodig zult hebben om iedereen van stroom te kunnen voorzien. Ook over de plek van de laadpaal, of laadpalen, moet goed worden nagedacht. Het handigste is natuurlijk om deze laadpaal / laadpalen op plekken te plaatsen waar zoveel mogelijk mensen er gebruik van kunnen maken, zonder dat deze in de weg staat. Wat is de ideale plek / wat zijn de ideale plekken, bij jouw kantoor?

Onderzoek of je subsidie kunt krijgen

Voor dat je overgaat tot het aanschaffen van een laadpaal / laadpalen, doe je er goed aan om te kijken of je in aanmerking komt voor subsidie. De overheid stimuleert namelijk de inzet van elektrische auto’s door bedrijven, vandaar dat hiervoor subsidies in het leven geroepen zijn. Als je het lastig vindt om dit zelf uit te zoeken, kun je natuurlijk altijd vragen of je accountant dit voor je wil doen. Altijd meegenomen natuurlijk, zo’n subsidie!

Zonder investering starten

Wil je graag zo spoedig mogelijk starten, maar heb je hier op dit moment de financiële middelen niet voor? Kies dan voor een samenwerking met REVOLT. Hiermee kies je voor een samenwerking waarbij de laadpaal / laadpalen worden geplaatst en je een maandelijks bedrag betaalt. Hierbij is REVOLT verantwoordelijk voor het onderhoud aan de laadpaal/ laadpalen en zorgen ervoor dat deze goed functioneert/ functioneren. Je kunt aan de hand van de gegevens vanuit de laadpaal / laadpalen precies zien hoeveel stroom er verbruikt wordt. Hiermee kun je dus ook volgen hoeveel geld je bespaart ten opzichte van het laden van stroom langs de snelweg. Hiermee heb je die maandelijkse kosten er straks zo uit! Als bedrijf weet je meteen waar je aan toe bent; geen investering, wel direct beschikken over een laadpaal / laadpalen bij je bedrijf. Ideaal toch?