Blokker Speelgoed folder

Het grote Blokker speelgoed boek. Ben jij nog op zoek naar het ideale cadeau voor de feestdagen. Dan heb je aan dit boek genoeg. Het boek telt 52 pagina's en is geldig t/m 31 december.

Bekijk nu de laatste Blokker Speelgoed folder via de onderstaande knop of andere Speelgoed aanbiedingen aan de rechterzijde.


Dukaten
Status: Momenteel geen folder


Bekijk de reclamefolder!


Bezoek de website
  • Eerdere berichten

anuradha,gayadien @ (08/11/2011 15:04)
cars computer
 
wouter albertus kok @ (19/01/2011 04:29)
ik krijg elke week wel een foldertje van julllie in de bus, en ik lees het boekje altijd helemaal van het begin tot het einde door,en de aanbiedingen zijn altijd wel de moeite waard, 15 kodak batterijen voor euro 1,75. ha ha, wie doet jullie dat na? heb ik gekocht voor mijn voor en achterlicht van mijn fiets, kan ik weer even mee, ja toch`? nu de video converter vandaag nog en gisteren de virtual interactive spelcomputer gekocht, kortom: jullie zijn ok! GROETJES VAN W.A KOK UIT LEEUWARDEN.
 
g.lenoble @ (18/03/2010 08:38)
speelgoed
 
sandra diergaarde @ (09/12/2009 23:29)
In de folder staat van lego het artikel lego-straathoek te koop van legocity, alleen kan ik het in geen enkele blokker winkel in mijn omgeving vinden! Aalsmeer, Amstelveen en Hoofddorp! Hoe kom ik aan dit artikel, waar wordt dit wel verkocht?
 

  • Laat uw bericht achter

Wat vind jij van de aanbiedingen?

Nieuws knop

Bekend van o.a.:Gerelateerde winkels

Speelgoed Tips:Gesponsorde winkels

Gesponsorde winkels
Ambachtelijke meelhandel